Kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

spicy gulerodssuppe

Skrevet af , Posted in supper

spicy gulerodssuppe

______________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g skalotteløg

4 fed hvidløg

½-1 chili efter smag

3 spsk olivenolie

300 g gulerødder

150 g kartofler

1 stilk bladselleri

6 dl grøntsagsbouillon

2 spsk jordnøddesmør

2 dl appelsinsaft

1 tsk gurkemeje

ca. 2 spsk tamari

citronsaft

1 bdt purløg


Snit løg, hvidløg og chili og svits dem i olien, til løgene er klare.

Skær gulerødder, kartofler og bladselleri i terninger. Kom dem i gryden sammen med bouillonen og kog suppen under låg ca. 10 minutter.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt evt. mere bouillon.

Tilsæt jordnøddesmør, appelsinsaft og gurkemeje. Bring suppen i kog og smag til med tamari og citronsaft.

Servér suppen portionsvis drysset med klippet purløg.


tip

Suppen kan tilsættes 1 dl gul quinoa, som koges med fra starten.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.