Kirstenskaarup.dk

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

snackpeber med texasfyld

Skrevet af , Posted in hovedretter

snackpeber med texasfyld

____________________________________________________________________________________________________________________________

1 portion Texas pilaff

3 lange snackpeber

ca. 1 dl rasp

2 æg (eller 4 spsk sojamel + 1 ½ dl soja quisine)

mynte eller koriander

olivenolie


Lav pilaffen.


Skær peberfrugterne igennem på langs og fjern kernerne. Læg dem i en ovnfast form.


Rør rasp og æg (eller sojamel rørt ud i sojafløde) og kom det i pilaffen.

Tilsæt mere rasp eller væde – afhængig af konsistensen.

Fordel fyldet i de halve peberfrugter. Kom overskydende fyld i en anden form. Drys med lidt mere rasp og dryp med en smule olivenolie.

Hæld lidt kogene vand i bunden af formen med peberfrugterne og bag frugter og fyld i en 190 grader varm ovn, til overfladen er gylden, ca. 20 minutter.

Servér en fennikelsalat til de fyldte peberfrugter.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.