kirstenskaarup.dk

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

snackpeber med texasfyld

Skrevet af , Posted in hovedretter

snackpeber med texasfyld

____________________________________________________________________________________________________________________________

1 portion Texas pilaff

3 lange snackpeber

ca. 1 dl rasp

2 æg (eller 4 spsk sojamel + 1 ½ dl soja quisine)

mynte eller koriander

olivenolie


Lav pilaffen.


Skær peberfrugterne igennem på langs og fjern kernerne. Læg dem i en ovnfast form.


Rør rasp og æg (eller sojamel rørt ud i sojafløde) og kom det i pilaffen.

Tilsæt mere rasp eller væde – afhængig af konsistensen.

Fordel fyldet i de halve peberfrugter. Kom overskydende fyld i en anden form. Drys med lidt mere rasp og dryp med en smule olivenolie.

Hæld lidt kogene vand i bunden af formen med peberfrugterne og bag frugter og fyld i en 190 grader varm ovn, til overfladen er gylden, ca. 20 minutter.

Servér en fennikelsalat til de fyldte peberfrugter.



Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *