Kirstenskaarup.dk

søndag

14

juli 2013

0

KOMMENTARER

smørepålæg af bønner

Skrevet af , Posted in frokostretter

smørepålæg af bønner


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Frokosten er en vigtig del af dagens måltider, og da madpakken ofte skal transporteres, gælder det om at finde robust – men også delikat – mad.

Smørepålæg af bønner er et fint pålæg. Der er det fantastiske ved bønner, at de er både vitamin- og proteinrige – og så indeholder de ikke ret mange kalorier. Så: smør bare tykt på!


5 dl kogte bønner (kidney-, hvide eller sorte bønner)

4 fed hvidløg

2 tsk spidskommen

2 tsk tørret timian eller oregano

olivenolie

paprika

citronsaft


Purér bønnerne i køkkenmaskinen eller med en stavblender sammen med hvidløg, spidskommen og den valgte krydderurt.

Rør lidt vand eller en lille smule olie i pureen og smag til med paprika, citronsaft, salt og peber.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.