kirstenskaarup.dk

søndag

14

juli 2013

0

KOMMENTARER

smørepålæg af bønner

Skrevet af , Posted in frokostretter

smørepålæg af bønner


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Frokosten er en vigtig del af dagens måltider, og da madpakken ofte skal transporteres, gælder det om at finde robust – men også delikat – mad.

Smørepålæg af bønner er et fint pålæg. Der er det fantastiske ved bønner, at de er både vitamin- og proteinrige – og så indeholder de ikke ret mange kalorier. Så: smør bare tykt på!


5 dl kogte bønner (kidney-, hvide eller sorte bønner)

4 fed hvidløg

2 tsk spidskommen

2 tsk tørret timian eller oregano

olivenolie

paprika

citronsaft


Purér bønnerne i køkkenmaskinen eller med en stavblender sammen med hvidløg, spidskommen og den valgte krydderurt.

Rør lidt vand eller en lille smule olie i pureen og smag til med paprika, citronsaft, salt og peber.



Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *