kirstenskaarup.dk

mandag

29

juli 2013

0

KOMMENTARER

små blomkålspateer

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

små blomkålspateer

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

200 g blomkål

2 fed hvidløg

2 æg

ca. 1 dl rasp

evt. fløde eller sojafløde

1 spsk nigellafrø

spinat- eller ramsløgblade



Del blomkålen i små buketter. Hak hvidløgene.

Pisk æggene sammen med rasp og lad det stå 5 minutter. Hvis blandingen bliver for fast, kan det tilsættes lidt fløde eller sojamælk.

Rør blomkål, hvidløg og nigellafrø i æggemassen. Tilsæt et drys salt og peber.

Pateerne skal bages i små ovnfaste forme med en diameter på ca. 8 cm. Smør lidt olie i formene og læg de grønne blade i bunden og op ad siderne.

Fordel blomkålen i formene og bag de små pateer i en 180 grader varm ovn ca. 25 minutter.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *