Kirstenskaarup.dk

mandag

29

juli 2013

0

KOMMENTARER

små blomkålspateer

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

små blomkålspateer

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

200 g blomkål

2 fed hvidløg

2 æg

ca. 1 dl rasp

evt. fløde eller sojafløde

1 spsk nigellafrø

spinat- eller ramsløgblade



Del blomkålen i små buketter. Hak hvidløgene.

Pisk æggene sammen med rasp og lad det stå 5 minutter. Hvis blandingen bliver for fast, kan det tilsættes lidt fløde eller sojamælk.

Rør blomkål, hvidløg og nigellafrø i æggemassen. Tilsæt et drys salt og peber.

Pateerne skal bages i små ovnfaste forme med en diameter på ca. 8 cm. Smør lidt olie i formene og læg de grønne blade i bunden og op ad siderne.

Fordel blomkålen i formene og bag de små pateer i en 180 grader varm ovn ca. 25 minutter.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.