Kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

sesamkiks

Skrevet af , Posted in brød

sesamkiks

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g blødt smør

1 æg

70 g fuldkornshvedemel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

70 g sesamfrø

ca. 35 g hvedemel


Bland smør og æg. Tilsæt fuldkornsmel, bagepulver, salt og sesamfrø.

Ælt så meget hvedemel i, at dejen bliver fast.

Sæt evt. dejen i køleskabet et kvarters tid, inden du ruller den ud i et par millimeters tykkelse.

Stik 16-17 kiks ud med et glas, der måler ca. 7,5 cm i diameter.

Sæt kiksene på bagepapir på en bageplade og bag dem gyldne ved 170 graders varme i 15-20 minutter.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.