kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

sesamkiks

Skrevet af , Posted in brød

sesamkiks

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g blødt smør

1 æg

70 g fuldkornshvedemel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

70 g sesamfrø

ca. 35 g hvedemel


Bland smør og æg. Tilsæt fuldkornsmel, bagepulver, salt og sesamfrø.

Ælt så meget hvedemel i, at dejen bliver fast.

Sæt evt. dejen i køleskabet et kvarters tid, inden du ruller den ud i et par millimeters tykkelse.

Stik 16-17 kiks ud med et glas, der måler ca. 7,5 cm i diameter.

Sæt kiksene på bagepapir på en bageplade og bag dem gyldne ved 170 graders varme i 15-20 minutter.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *