kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

selleribøffer

Skrevet af , Posted in hovedretter

selleribøffer

___________________________________________________________________________________________________________________________

1 selleri

speltmel

rasp

olie til segning


Skær sellerien i 1 cm tykke skiver og skær skrællen af.

Læg skiverne i kogende vand og kog dem 4-5 minutter. Afdryp og afkøl dem.

Rør en tyk jævning af speltmel og vand. Tilsæt et drys salt og peber.

Vend selleriskiverne i jævningen og derefter i rasp.

Steg skiverne gyldne i olie på en godt varm pande.

Giv kogte kartofler til og en sovs eller dip.

En marokkansk mandelsovs passer godt til. Find opskriften her. Samme sted er der opskrift på en “opdateret” selleribøf.

Servér også en salat til selleribøfferne, gerne med brune ris eller andre korn.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *