Kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

savoypandekager med kokosgrøntsager

Skrevet af , Posted in hovedretter

savoypandekager med kokosgrøntsager

_________________________________________________________________________________________________________________________________


 

pandekager:

200 g speltmel

godt 3 dl vand

2 æg

8 blade af savoykål

olie til stegning


 

grøntsager:

400 g gulerødder

400 g broccoli

250 g spidskål eller hvidkål

2-3 dl kokosfløde eller soja quisine

ca. 2 tsk rød thailandsk karrypasta

citronsaft


 

Rør dejen til pandekagerne: pisk melet ud i 3 dl vand og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt et drys salt.

Lad dejen hvile et kvarters tid.

Læg kålbladene i kogende vand og damp dem ca. 3 minutter. Afdryp dem og skær det groveste af midterribben væk.

Vurdér om der skal lidt mere vand i pandekagedejen.

Steg 8 pandekager på en godt varm pande. Hæld dejen på panden og læg straks et kålblad ovenpå. Steg pandekagerne gyldne på begge sider.

Kokosgrøntsager

Skær gulerødderne i skiver og del broccolien i buketter. Skær kålen i terninger.

Varm kokosmælk eller sojafløde op i en gryde. Opløs karrypastaen i væden.

Tilsæt grøntsagerne og lad dem simre 4-5 minutter.

Smag til med salt og citronsaft – og måske et nip sukker.

Server grøntsagerne til pandekagerne – eller rul fyldet ind i dem.


 

tip

Hvis du ikke spiser æg, kan du i stedet tilsætte  3 spsk sojamel eller 3-4 spsk hørfrøskum.

Karrypastaen kan du købe i orientalske butikker. Hvis du ikke har en sådan i nærheden, så svits i stedet 2-3 tsk karry i lidt olie, inden du hælder fløden i gryden.

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.