kirstenskaarup.dk

tirsdag

27

august 2013

2

KOMMENTARER

salat af perlebyg, squash og tranebær

Skrevet af , Posted in salater

salat af perlebyg, squash og tranebær m. timiandressing

squashsalat m. perlebyg

salat af perlebyg m timiandressing

100 g perlebyg

150 g squash

1 rød peberfrugt

1 stilk bladselleri

½ dl hakkede valnødder

½ dl tørrede, hakkede tranebær

frisk timian

dressing:

5 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

1 spsk finthakket skalotteløg

2 tsk tørret timian

 

Skyl perlebyggen godt og kog den i dobbelt mængde letsaltet vand ca. 20 minutter.

Afdryp perlebyggen, hvis der er væde tilbage. Afkøl kornene.

Skær squash og peberfrugt i terninger. Snit bladsellerien.

Bland perlebyg og grøntsager med valnødder og tranebær.

Rør en dressing af olie, citronsaft, 2 spsk vand, skalotteløg og timian.

Smag godt til med salt og friskkværnet peber og hæld dressingen over salaten.

Vend rundt i salaten og pynt med friske timianstilke.

squashsalat m. perlebyg 2

squashsalat m. perlebyg.1

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

2 Kommentarer

  1. Tove Vesterinen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *