kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

salat af perlebyg med pistacienødder og tranebær

Skrevet af , Posted in salater

en salat med bid i

salat af perlebyg med pistacienødder og tranebær

4 dl perlebyg (eller perlerug eller perlespelt)

150 g små broccolibuketter

1 dl tørrede tranebær

½ dl hakkede pistacienødder

dressing:

2 spsk sesamolie

1 spsk ristet sesamolie (kan udelades)

1-2 spsk citronsaft

1 fed hvidløg

1/2-1 spsk sennep

1 spsk finthakket rødløg


Kog de hele korn i vand, der dækker. Tilsæt et lille drys salt og kog kornene ca. 15 minutter. Bid i et par korn efter 12-13 minutters forløb for at mærke, om de er møre. Kornene må gerne være ”al dente”. Afdryp kornene og afkøl dem.

Læg broccoli og tranebær i en skål og hæld kogende vand på, så det dækker. Afdryp broccoli og tranebær efter 2-3 minutters forløb. Afkøl dem.

Bland alle ingredienserne til salaten.

Rør dressingen sammen og smag til med citronsaft, sennep, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *