kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

salat af perlebyg, hasselnødder, hyben og brombær

Skrevet af , Posted in salater

salat af perlebyg, hasselnødder, hyben og brombær

 salat af naturens gratis gaver

200 g perlespelt, perlerug eller perlebyg

50 g friske hasselnøddekerner

175 g faste hyben

100 g brombær

1 god håndfuld ærtespirer eller andre grønne blade

dressing:

4 spsk olivenolie

2 spsk æbleeddike eller anden eddike

ca. 1 spsk sennep

3 spsk hakkede kapers

 

Kog kornene i rigeligt vand tilsat et drys salt ca. 15 minutter. Tyg på et par korn for at mærke, om de er møre.

Afdryp og afkøl kornene.

Skær nødderne igennem og rist dem gyldne på en tør pande.

Skær de faste hyben i fire dele og skrab kernerne ud. Skær ”kødet” i strimler.

Bland alle ingredienserne.

Rør en dressing af olie og eddike og et par spsk vand. Smag til med sennep, salt og peber.

Rør de hakkede kapers i og smag til igen.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

 

 

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *