kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

salat af perlebyg, bolsjerødbeder og valnødder med sennepsdressing

Skrevet af , Posted in salater

kulørt salat med hele korn

 

salat af perlebyg, bolsjerødbeder og valnødder med sennepsdressing

100 g perlebyg (eller hele hvedekerner, rugkerner  perlerug eller perlespelt)

250 g rødbeder (gerne de stribede rød/hvide og gule)

300 g æbler

50 g rosiner

50 g valnødder

frisk krydderurt: fx persille, purløg, løvstikke etc.

sennepsdressing:

5 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

1-2 spsk grov sennep

2 spsk tamari

 

Kog byggen i vand der dækker 15-20 minutter. Afdryp og afkøl kornene.

Skær rødbederne i papirtynde skiver. Brug gerne en mandolin.

Skær æblerne i tynde både.

Bland alle ingredienserne til salaten.

Rør olien med citronsaft, sennep og tamari. Smag til med sukker, tamari, friskkværnet peber og sennep.

Hæld dressingen over salaten og vend godt rundt.

Drys med den valgte krydderurt.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *