kirstenskaarup.dk

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

rösti af selleri

Skrevet af , Posted in tilbehør

rösti af selleri

_______________________________________________________________________________________________________________________________

½ dl vand

4 spsk soja- eller kikærtemel

2 spsk citronsaft

400 g renset selleri

olie til stegning


Rør vand, mel og citronsaft sammen. Tilsæt et drys salt.

Riv sellerien og rør den i blandingen.

Steg ca. 16 små “röstier” på en godt varm pande. Der kan være tre ad gangen på en stor pande. Sæt sellerien på panden med en ske og form og glat röstiene med en spatel.

Vend röstiene forsigtigt med en spatel og steg dem gyldne på den anden side.

Röstiene går nemt i stykker, så være forsigtig, se også under tip.


tip

Rösti laves normalt med revne kartofler, som hænger fint sammen, når de steges, på grund af stivelsen. Hvis du vil opnå denne ”klister”effekt her, så brug ½ selleri/½ kartofler.

Du kan også tilsætte 1 æg til de revne selleri.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *