kirstenskaarup.dk

fredag

5

december 2014

0

KOMMENTARER

rødløgskompot m tranebær og valnødder

Skrevet af , Posted in tilbehør

røde løg med bær og nødder

rødkøgskompot

rødløgskompot m tranebær og valnødder

300 g rødløg

150 g porre

2 spsk olivenolie

50 g tranebær

3-4 spsk blåbærsirup eller ahornsirup

2 stilke bladselleri

150 g pigeonæbler

25 g valnødder

 

Skær løgene i ringe og snit porren. Svits de to ting i olien, til løgene er bløde.

Kom tranebærrene i gryden sammen med sirup og 3-4 spsk vand. Læg låg på gryden og lad kompotten simre ca. 10 minutter.

Snit bladsellerien og lad den simre med et par minutter mere. Tilsæt evt. lidt mere væde.

Smag til med salt, råsukker og peber.

Skær æblerne i små terninger. Hak valnødderne groft. Bland begge dele i kompotten lige før serveringen.

Kompotten kan serveres varm eller kold.

 

rødløgskompot.1

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *