kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

rødt cashewpålæg eller dip

Skrevet af , Posted in frokostretter

rød nøddecreme eller dip

rødt cashewpålæg

300 g rødbeder

75 g cashewnødder

1-2 spsk limesaft

smagsgivere:

krydderurter eller reven peberrod + dild eller hakket chili + presset hvidløg


Kog rødbederne møre, 30-40 minutter efter størrelse. Flå dem og skær dem i mindre stykker.

Hak cashewnødderne groft og rist dem på en tør pande. De skal ristes lidt hårdt, så de bliver godt gyldne.

Purér rødbeder og nødder – gerne med en stavblender.

Smag til med salt, peber, limesaft og de valgte smagsgivere. Vælger du krydderurter, er timian og basilikum velegnede.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *