Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

rødbedesalat med tang og sesamfrø

Skrevet af , Posted in salater

rødbedesalat med tang og sesamfrø

________________________________________________________________________________________________________________________

en håndfuld arametang

350 g rødbeder

1 dl hvidløgsristede sesamfrø

frisk mynte


 

dressing:

 

3 spsk sesamolie

1 spsk ristet sesamolie

2 spsk citronsaft

wasabipasta eller reven peberrod


 

Sæt tangen i blød et kvarters tid og kog den 6-8 minutter. Afdryp den.

Skær rødbederne i papirtynde skiver på en mandolin. Skær dem derefter i smalle strimler.

Rist sesamfrøene, se her.

Bland rødbeder, tang og sesamfrø.

Rør en dressing af de to slags olie og citronsaften. Smag til med wasabi eller reven peberrod samt salt, peber og et nip sukker.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

Servér salaten drysset med sesamfrø og mynte.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.