kirstenskaarup.dk

onsdag

26

juni 2013

0

KOMMENTARER

rødbeder med to slags topping

Skrevet af , Posted in forretter

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

2 rødbeder

valnøddeolie

citronsaft


topping med abrikoser:

4 spsk tørrede, hakkede abrikoser

1 lille stang fintsnittet bladselleri

3 spsk sojafløde, piskefløde eller mayonnaise

citronsaft


topping med roquefort og valnødder

4 spsk smuldret roquefortost

4 spsk hakkede valnødder


Skær rødbederne i papirtynde skiver. Vend dem i et par spsk valnøddeolie rørt med lidt citronsaft. Drys med salt og peber. Læg skiverne på fire tallerkener med to små portioner på hver.

Rør abrikoser og bladselleri i fløde eller mayonnaise. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Sæt en spsk på den ene portion rødbeder – og drys ost og valnødder på den anden portion.


tip

Hvis du ikke bryder dig om rå rødbeder, kan du koge dem først. Du kan også vælge at rive den ene portion og lade den anden være i skiver.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *