kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

rødbeder med gedeost

Skrevet af , Posted in forretter

rødbeder med gedeost


 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

2-3 store runde rødbeder

150 g gedeost i rulle (eller vegansk ost)

3 spsk olivenolie

1-2 spsk citronsaft

2 spsk ristede sesamfrø

mynte


 

Kog rødbederne møre, 30-40 minutter afhængig af størrelsen. Afkøl rødbederne og flå dem.

Skær rødbederne i ca. 3 mm tykke skiver (skiverne på fotoet er lidt for tykke efter min smag).

Jeg har stukket skiverne ud med en metalform med bølget kant. Det kan man naturligvis undlade.

Skær osten i skiver og læg en skive mellem to stykker rødbede.

Rør en dressing af olie og citronsaft. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Rør sesamfrøene i.

Dryp dressingen over rødbederne og drys med frisk mynte.


tip

Du kan også bruge rødbederne rå. Høvl dem i givet fald i meget tynde skiver på en mandolin.

Hvis du bruger en mild vegansk ost, kan du marinere den i tamari, inden du lægger skiverne sammen.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *