kirstenskaarup.dk

onsdag

26

juni 2013

0

KOMMENTARER

quinoasalat med bolsjestribede rødbeder og granatæble

Skrevet af , Posted in salater

quinoasalat med bolsjestribede rødbeder og granatæble

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2 dl quinoa (rød eller gul)

200 g stribede rødbeder

½ dl mandelflager

½ granatæble (kan udelades eller erstattes af tørrede, udblødte tranebær)

3 spsk hakkede mynteblade

 

dressing:

4 spsk olivenolie

1 spsk riseddike eller æbleeddike

1 spsk æblesirup

1-2 spsk frisk reven ingefær


Vask quinoaen og kom den i 4 dl kogende vand. Læg låg på gryden og lad frøene simre ca. 10 minutter. Alt vandet skal være kogt væk. Afkøl frøene.

Skær rødbederne i papirtynde skiver, brug evt. en mandolin.

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.

Tag kernerne ud af granatæblet og fjern de hvide hinder. Pas på, det sprøjter meget!

Bland kernerne i den afkølede quinoa sammen med rødbedeskiverne, mandlerne og mynten.

Rør dressingen sammen og smag til med salt, peber og ingefær. Hæld dressingen over salaten og vend godt rundt.


vegetarret, vegetaropskrift, veganeropskrift

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *