kirstenskaarup.dk

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

perlebyg- og linsesalat m. dressing af ærtepuré

Skrevet af , Posted in salater

en mættende salat

perlebyg.insesalat

De sorte linser er belugalinser. Th. frisk estragon, som sætter smag på dressingen.

 

linser 3 glas

estragon

 

perlebyg- og linsesalat m. dressing af ærtepuré

150 g sorte belugalinser

100 g perlebyg eller perlespelt

½ agurk

2-3 dl fintsnittet spidskål (jeg har brugt den lilla)

dressing:

1 portion ærtepuré

evt. lidt grøntsagsbouillon

frisk estragon

 

Kog linser og korn hver for sig. Kog dem i dobbelt mængde vand 15-20 minuter. Tyg på et par korn og linser for at mærke, om de er møre. De må gerne have en lille smule ”bid”.

Afkøl linser og korn.

Skær agurken i små terninger og bland dem i linser og korn sammen med spidskålen.

Lav ærtepureen og rør den lidt mere lind med vand eller grøntsagsbouillon.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Pynt med lidt frisk estragon.

 

ærtepuré – brug den som dressing

ærtepuré.1

 

perlebyg.linsesalat.1

 

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *