kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

pappardelle med kantareller

Skrevet af , Posted in forretter

pappardelle med kantareller

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

100 g rødløg

2 forårsløg

4 fed hvidløg

1 chili (eller efter smag)

4 spsk olivenolie

250 g kantareller

2 spsk citronsaft

300 g pappardelle eller anden båndpasta

persille

evt. tør ost

 

Snit de tre slags løg og chilien (fjern kernerne). Svits de fire ting i olien, til løgene er klare. Skær kantarellerne i mindre stykker og tilsæt dem sammen med citronsaften.

Svits svampene 3-4 minutter og tilsæt et drys salt og friskkværnet peber.

Kog pastaen, så den er færdig, når svampene er parat. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hæld ca. 1 dl kogevand ved svampene og smag til.

Servér pastaen i en dyb tallerken og fordel svampene ovenpå. Drys med hakket persille og servér evt. reven ost til.

 

tip

Mange danskere sætter pris på fløde i deres pastaretter. Det er ikke særlig italiensk, men du kan ikke desto mindre hælde ca. 1 ½ dl sojafløde eller anden fløde ved svampene og i givet fald tilsætte lidt mindre kogevand.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *