Kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

pappardelle med kantareller

Skrevet af , Posted in forretter

pappardelle med kantareller

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

100 g rødløg

2 forårsløg

4 fed hvidløg

1 chili (eller efter smag)

4 spsk olivenolie

250 g kantareller

2 spsk citronsaft

300 g pappardelle eller anden båndpasta

persille

evt. tør ost

 

Snit de tre slags løg og chilien (fjern kernerne). Svits de fire ting i olien, til løgene er klare. Skær kantarellerne i mindre stykker og tilsæt dem sammen med citronsaften.

Svits svampene 3-4 minutter og tilsæt et drys salt og friskkværnet peber.

Kog pastaen, så den er færdig, når svampene er parat. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hæld ca. 1 dl kogevand ved svampene og smag til.

Servér pastaen i en dyb tallerken og fordel svampene ovenpå. Drys med hakket persille og servér evt. reven ost til.

 

tip

Mange danskere sætter pris på fløde i deres pastaretter. Det er ikke særlig italiensk, men du kan ikke desto mindre hælde ca. 1 ½ dl sojafløde eller anden fløde ved svampene og i givet fald tilsætte lidt mindre kogevand.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.