kirstenskaarup.dk

mandag

29

juli 2013

0

KOMMENTARER

ovnbagt græskar

Skrevet af , Posted in tilbehør

ovnbagt græskar

________________________________________________________________________________________________________________________

Bagt græskar er dejligt som tilbehør til pateer og postejer, frikadeller etc.


1 lille hokkaidogræskar

olivenolie

tilbehør, fx

tamari eller

indkogt balsamico


Skær græskarret i både og læg dem i en lav bageform. Pensl stykkerne med olie.

Bag græskarret i en 200 grader varm ovn ca. 15 minutter eller til græskarret er let gyldent.

Tamari serveres til i en lille skål.

Hvis du har lyst til at lave den sød-syrlige balsamicodressing så kog 1 dl balsamico ind med 4 spsk sukker. Lad balsamicoen simre til den tykner lidt.

Smag til og  rør evt. en anelse vand eller lidt olie i.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *