kirstenskaarup.dk

torsdag

9

oktober 2014

0

KOMMENTARER

orangemarinerede gulerødder m nigellafrø

Skrevet af , Posted in salater

 

orangemarinerede gulerødder m nigellafrø

2 spsk jomfru i det grønne (nigellafrø)

1-2 økologiske appelsiner

400 g små nye gulerødder

2 spsk citronsaft

2 spsk olivenolie

en håndfuld mynte

 

Rist de sorte frø i en gryde og sæt dem til side.

Pres 1 dl saft af appelsinerne og kom den i gryden. Bring saften i kog og tilsæt gulerødderne. Lad dem simre i saften 3-4 minutter.

Tag gulerødderne op og læg dem på et fad.

Smag appelsinsaften til med reven appelsinskal, citronsaft, salt og peber. Tilsæt olivenolien.

Hæld saften over gulerødderne og lad dem stå en times tid eller til næste dag.

Drys ved serveringen med nigellafrøene og mynteblade.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *