kirstenskaarup.dk

Om opskrifterne

grøn ært tegn

 

om opskrifterne

Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, hvor andet ikke er angivet.

Det er mit håb med opskrifterne her på bloggen at få mange mennesker til at nyde den grønne mad. Mad skal være smuk, lækker og fuld af næring til hver eneste celle i kroppen.

Det handler om nydelse og ikke om askese. Samtidig er man med til at holde kroppen rask og frisk – og det samme gælder for klimaet. Grøn mad betyder også mindre lidelse for produktionsdyrene.

At spise efter bloggens opskrifter er et tilvalg og ikke et fravalg, som mange tror. En helt ny verden åbner sig med nye smagsnuancer og visuelle oplevelser.

Opskrifterne er vegetariske eller veganske. De vegetariske opskrifter indeholder mælkeprodukter og/eller æg. De veganske opskrifter indeholder ingen animalske produkter.

Skriv gerne og sig hvad du synes om opskrifterne.

Hvis du vil printe opskrifterne ud uden billeder, så klik på symbolet “share/save” nederst i de enkelte indlæg. Klik herefter på “print friendly”, så kan du fjerne billederne og kun printe teksten ud.

Velbekomme!

 

programnyhed

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share