kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

nøddekiks

Skrevet af , Posted in brød

nøddekiks

_______________________________________________________________________________________________________________________________


40 g hasselnødder

75 g rugmel

75 g hvedemel

50 g havregryn

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

75 g smør

ca. 1 dl vand


Hak nødderne mellemfint.


Bland nødder, de to slags mel, havregryn, bagepulver, salt og smør.

Tilsæt knap 1 dl vand og ælt dejen sammen. Måske skal der tilsættes lidt mere vand.

Rul dejen tyndt ud og stik runde kiks ud med et glas – eller skær dejen i firkanter.


Sæt kiksene på en bageplade og bag dem 15 minutter i en 180 grader varm ovn. Skru ned til 150 grader og bag kiksene færdige endnu ca. 15 minutter.

Afkøl kiksene og opbevar dem i et glas med tætsluttende låg.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *