Kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

nøddekiks

Skrevet af , Posted in brød

nøddekiks

_______________________________________________________________________________________________________________________________


40 g hasselnødder

75 g rugmel

75 g hvedemel

50 g havregryn

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

75 g smør

ca. 1 dl vand


Hak nødderne mellemfint.


Bland nødder, de to slags mel, havregryn, bagepulver, salt og smør.

Tilsæt knap 1 dl vand og ælt dejen sammen. Måske skal der tilsættes lidt mere vand.

Rul dejen tyndt ud og stik runde kiks ud med et glas – eller skær dejen i firkanter.


Sæt kiksene på en bageplade og bag dem 15 minutter i en 180 grader varm ovn. Skru ned til 150 grader og bag kiksene færdige endnu ca. 15 minutter.

Afkøl kiksene og opbevar dem i et glas med tætsluttende låg.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.