kirstenskaarup.dk

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

langtidsbagt snackpeber med tomater

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

 langtidsbagt snackpeber med tomater

 snackpeber-bagt-1

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Denne lille smagstætte ret er beregnet som forret eller frokostret sammen med andre småretter.

4 snackpeber

16 blommetomater

1 spsk tørret timian

1 spsk tørret basilikum

sukker

olivenolie

16 fed hvidløg

frisk basilikum

evt. 1 dl sojafløde eller anden fløde

+ sennep

 

Skær peberfrugterne igennem på langs. Fjern kernerne.

Skær tomaterne igennem på langs og fjern kernerne. 

Læg peberfrugter og tomater på en bageplade med bagepapir. Drys tomaterne med krydderurter, sukker (gerne rigeligt), salt og peber.

Dryp olie på både tomater og peberfrugter.

Sæt fadet i en 150 grader varm ovn og bag frugterne 40-50 minutter (se evt. mere om langtidsbagte tomater her).

Hvis det ser ud, som om peberfrugterne er bagt før tomaterne, så tag dem ud af ovnen.

Skær hvidløgsfeddene igennem og lad dem bage med de sidste 10 minutter.

.

snackpeber bagt

Sluk for ovnen og lad pladen stå i ovnen endnu et kvarters tid.

Læg hvidløgsfeddene i tomaterne og sæt tomaterne i de halve peberfrugter.

Retten kan serveres varm eller kold. Du kan give en sovs til af fløde rørt med lidt olivenolie og smagt let til med sennep.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

andre opskrifter med peberfrugter

peberfrugter.grillede.2

 snackpeber.bagt

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *