Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

kidneybønnesalat med ingefærdressing

Skrevet af , Posted in salater

 

salat med kidneybønner og ingefærdressing

 

150 g edamamebønner (købes frosne i supermarkeder), kan erstattes af friske grønne ærter

4 dl fintsnittet hvidkål eller spidskål

4 dl kogte kidneybønner

dressing:

4 spsk olivenolie

2 spsk ris- eller frugteddike

ca. 1 spsk reven ingefær 

2 tsk ristede spidskommenfrø

tørret chili efter smag

 

Tø edamamebønnerne op og bælg dem.

Bland bønnerne med hvidkålen og kidneybønnerne.

Rør en dressing af olie, eddike, ingefær og spidskommen. Smag til med salt og chili.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.