Kirstenskaarup.dk

lørdag

11

oktober 2014

0

KOMMENTARER

kernebøffer m bløde løg

Skrevet af , Posted in hovedretter

bøffer der gir’ en god smag i munden

kernebc3b8ffer-m-blc3b8de-lc3b8g-1

linser-3-glas-ikernebc3b8ffer-m-lc3b8g-3

kernebøffer m bløde løg

150 g røde linser

100 g græskarkerner

3 fed hvidløg

50 g løg + 100 g til bløde løg

1 bdt persille

4 spsk snittet krydderurt: løvstikke, mynte, oregano eller andet

3 spsk HUSK (eller 1 æg + lidt rasp)

ca. 3 spsk tamari

1-2 spsk citronsaft

hvedemel

olie til stegning

 

Kog linserne møre i dobbelt mængde vand 15-20 minutter. Se efter at vandet ikke koger væk.

Findel græskarkernerne, fx i en persillekværn.

Pres hvidløgene og hak de 50 g løg fint.

Rør græskarkerner, hvidløg og løg i linserne.

Snit krydderurterne og tilsæt dem sammen med HUSK (eller æg + rasp), tamari og citronsaft.

Smag farsen godt til med tamari og peber.

Form 12-14 bøffer af farsen. Vend dem i lidt hvedemel og sæt dem i godt varm olie på en pande. Skru lidt ned for varmen og steg bøfferne gyldne på begge sider.

Skær det sidste løg i ringe og steg dem gyldne i et par spsk olie.

Servér bøfferne med de bløde løg på toppen.

kernebc3b8ffer-m-blc3b8de-lc3b8g-2

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.