kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

kartofler fra De kanariske Øer

Skrevet af , Posted in tilbehør

kartofler fra De kanariske Øer

__________________________________________________________________________________________________________________________________


600 g små nye kartofler

100 g skalotteløg

4 fed hvidløg

1 spsk spidskommenfrø

½ dl olivenolie

ca. ½ hakket chili (eller efter smag)

2 spsk kryddereddike

2 tsk paprika

1 bdt persille

1 bdt purløg eller top af forårsløg

flager af salt (gerne Maldon)

 

Kog kartoflerne så de er netop møre.

Hak løg og hvidløg.

Rist spidskommenfrøene på en tør pande, indtil de begynder at dufte.

Hæld olivenolien på panden og tilsæt løgene. Svits dem et par minutter.

Tilsæt eddiken, kartoflerne og chilien. Drys med paprika og svits kartoflerne til de er let gyldne.

Kartoflerne kan serveres varme eller kolde drysset med hakket persille, klippet purløg eller løgtop og salt.

 

 

 


 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *