kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

2

KOMMENTARER

kartoffellasagne med ramsløgpesto

Skrevet af , Posted in hovedretter

gamle kartofler får nyt liv

Kartoflerne har mistet en hel del C-vitaminer hen på foråret.  Men mens vi venter på de små nye guldklumper, kan man passende optimere de gamle kartofler med en dejlig pesto af fx ramsløg.

 .

kartoffellasagne med ramsløgpesto

1 kg bagekartofler

1 helt hvidløg

c. 1 ½ dl ramsløgpesto

50 g hakkede valnødder

2 dl soja quisine eller anden fløde

evt. 100 g reven cheddarost

 ramsløg 1

Skær kartoflerne i meget tynde skiver – gerne på en mandolin. Bevar helst skrællen.

Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne lagvis med hvidløg, pesto og valnødder i et lavt ovnfast fad. Læg evt. et lag bagepapir i bunden.

Drys med salt og friskkværnet peber mellem lagene.

Sæt laagnen i en 190 grader varm ovn og bag den 30 minutter.

Hæld fløden over kartoflerne og drys evt. med reven ost. Bag ”lasagnen” endnu ca. 25 minutter, til den er gennembagt og gylden.

 

tip

Du kan bruge andre slags pesto mellem lagene, fx basilikum- eller tomatpesto.

.
ramslc3b8gpesto-1


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *