kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

indisk curry med pasta og bønner

Skrevet af , Posted in hovedretter

 

indisk curry med pasta og bønner

 

 


 

2 tsk sorte sennepsfrø

2 spsk sesamolie

100 g løg

4 fed hvidløg

2 spsk hakket ingefær

400 g kartofler

1-2 dåser hakkede tomater eller tilsvarende friske

2-3 dl grøntsagsbouillon

125 g pastapenne, fx af majs- eller speltmel

4 dl kogte, sorte eller hvide bønner, evt. kikærter

ca. 1 spsk garam masala

2 spsk citronsaft

350 g blomkål

150 g broccoli


 

Rist sennepsfrøene i en tør gryde. Læg låg på – frøene ”springer”.

Hak løg og hvidløg. Kom olien i gryden og svits de to slags løg og ingefæren 4-5 minutter.

Skær kartoflerne i små terninger og kom dem i gryden sammen med tomaterne, væden og bouillonen. Brug 2 dåser tomater, hvis du vil have curryen forholdsvis tynd.

Læg låg på gryden og lad retten simre 10 minutter.

Tilsæt pastaen og bønnerne. Hæld mere bouillon ved, hvis retten er for tør.

Lad curryen simre endnu 8 minutter.

Kom garam masala og citronsaft i. Del blomkål og/eller broccoli i buketter og kog dem med et par minutter (du kan vælge enten blomkål eller broccoli eller begge dele).

Smag retten til med salt, sukker, citronsaft og garam masala.

Servér kogte brune ris til curryen.



 

 

tip

Jeg har fundet nogle lækre pastapenne lavet af majsmel i Magasin. De er helt uden gluten og animalske produkter og kan således nydes af både allergikere og veganere.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *