kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

hurtig decemberpasta

Skrevet af , Posted in hovedretter

en hurtig pastaret

pasta med bladselleri og valnødder

200 g skalotteløg (gerne de lange ”bananløg”)

4 fed hvidløg

1/2-1 rød chili (kan udelades)

4 spsk olivenolie

½ kg bladselleri

50 g valnødder

2 dl soja quisine eller anden fløde

citronsaft

1 bdt persille

400 g båndspaghetti

 

Skær løgene i strimler på langs. Hak hvidløgene og snit chilien.

Svits de tre ting i olien et par minutter.

Snit bladsellerien på skrå (gem bladene). Tilsæt bladsellerien og svits den med 4-5 minutter.

Hak valnødderne groft og kom dem på panden sammen med fløden og lidt kogevand fra pastaen.

Lad sovsen koge op og smag til med salt og citronsaft.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, således at den er klar, når sovsen er færdig.

Drys ved serveringen med hakket persille, hakkede bladselleriblade og lidt flere hakkede valnødder.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *