kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

hummus af edamamebønner

Skrevet af , Posted in frokostretter

hummus af grønne sojabønner

hummus edamame

De grønne bønner købes frosne i supermarkedet. De fås økologiske.

 

400 g edamamebønner (sojabønner, købes frosne i supermarkeder eller orientalske butikker)

ca. ½ dl vand

ca. ½ dl olivenolie

4 fed hvidløg

2 spsk tahin

et god håndfuld ramsløgblade eller grøn top af 4 forårsløg

citronsaft

 

Tø bønnerne op og bælg dem.

Purér dem groft i køkkenmaskinen sammen med vand, olie, hvidløg, tahin og snittet grønt.

Kom væden i lidt ad gangen. Du kan tilsætte mere olie, hvis du ikke er bange for kalorierne.

Smag humussen til med citronsaft, salt og peber.

 

tip

Du kan også smage til med chiliflager og/eller spidskommen

Du kan bruge friske ærter i stedet for bønner.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *