kirstenskaarup.dk

torsdag

11

juli 2013

0

KOMMENTARER

harissa

Skrevet af , Posted in tilbehør

harissa

 
 

Harissa  er en stærk chilipasta, som spises meget i Nordafrika. Især er harissa uundværlig til den klassiske couscous med grøntsager, men pastaen giver også et ekstra pift til en tagine.

Harissa kan købes i indvandrerbutikker.

 
Laos.chili-på-gaden

Du kan også lave din egen harissa af 1-2 grillede og flåede røde peberfrugter, 2 finthakkede røde chili (fjern kernerne), 2 spsk hakkede rødløg, 3 fed knust hvidløg og 1 spsk olivenolie.

Purér ingredienserne og smag godt til med ristede og knuste spidskommen-, fennikel- og korianderfrø + citronsaft og salt. 

 

 
Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *