kirstenskaarup.dk

onsdag

26

juni 2013

0

KOMMENTARER

grøn salat med mormordressing

Skrevet af , Posted in salater

2 almindelige salathoveder

1/2 dl fløde eller soja quisine

citronsaft

sukker

 

Her er en helt klassisk, gammel dansk salat.

Det at spise blandede salater med mange slags grøntsager og grønne blade er kommet til os udefra. Denne helt “simple” salat er nogenlunde den eneste form for salat, vi spiste tidligere her i landet.

Dal salatbladene og læg dem i en skål.

Smag fløden til med citronsaft og sukker. Tilsæt også et lille drys salt og peber.

Hæld dressingen over salaten lige før serveringen og vend rundt.

På fotoet har der forvildet sig et par rucolablade og lidt hakkede valnødder i salaten – men det er ikke helt “efter bogen”.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *