kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

grøn gazpacho m. grillet majs

Skrevet af , Posted in supper

grøn gazpacho m. grillet majs

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 agurk

1 stor grøn peberfrugt

1 stor avocado

1 grøn chili (kan udelades)

2 skiver tørt hvedebrød

2 spsk hakket skalotteløg

2 fed presset hvidløg

en håndfuld basilikumblade

ca. 8 dl grøntsagsbouillon

1 limefrugt

2 spsk olivenolie

2 majskolber

 

Skær grøntsagerne i terninger. Fjern kerner og frøstol fra peberfrugten og chilien. Du kan evt. lægge peberfrugten under grillen og flå skindet af, se her hvordan du gør.

Kom grøntsager, brød, løg, basilikum og bouillon i blenderen og blend suppen til den er ensartet.

Tilsæt mere bouillon, hvis suppen er for tyk.

Rør saft af 1/2 limefrugt og olivenolie i suppen og smag til med salt, peber, et nip råsukker og evt. mere limesaft.

Skær hver majskolbe i tre skiver og pensl dem med olie. Stil dem i en bageform og grill dem i ovnen, til de er gyldne.

Sæt stykkerne på spyd og servér dem sammne med suppen.

.

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *