kirstenskaarup.dk

torsdag

11

juli 2013

0

KOMMENTARER

grillet spidskål med kantareller

Skrevet af , Posted in hovedretter

kål og kantareller

grillet spidskål med kantareller

2 små spidskål

olivenolie

evt. parmesanost

2 skalotteløg

4 fed hvidløg

4 spsk rapsolie

200 g kantareller

citronsaft

1 ½ dl soja quisine eller fløde

timian

purløg


Skær spidskålene i kvarte og læg stykkerne i kogende vand 2 minutter. Kom dem i en sigte og overhæld dem med koldt vand.

Afdryp kålen og læg stykkerne på en bageplade. Pensl med olivenolie og drys evt. med reven parmesanost.

Sæt kålen under grillen, så den er gylden samtidig med at svampestuvningen er klar.

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien, til løgene er klare.

Skær svampene igennem og tilsæt dem. Svits dem 3-4 minutter og tilsæt et par spsk citronsaft.

Hæld fløden ved og lad den koge op. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Servér den grillede kål med svampestuvningen og drys med timian og  klippet purløg.


Se også: grillet spidskål med sommersalat i pakker.

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *