kirstenskaarup.dk

onsdag

23

september 2015

2

KOMMENTARER

grillede porrer med tatarsovs

Skrevet af , Posted in forretter

 

sort og grillet …  og lækre lag af velsmag

grillede-porrer.1

De hårdt grillede porrer får et meget mørt og mildt indre. Porrer der smelter på tungen!

Hvis du mest bruger porrer i supper og tærter, er der her en helt ny smagsoplevelse.

Servér porrerne som en forret eller frokostret sammen med andre små retter.

En pikant tartarsovs passer perfekt til de grillede, milde og let sødlige porrer.

 

porrer-rc3a5

Gem de grønne porretoppe og brug dem i en suppe eller kog en bouillon sammen med andre grøntsagstoppe, løg, krydderurter, hvidløg etc.

 .

grillede porrer med tatarsovs

4 tykke porrer

karse

1 portion tatarsovs

 

Skær de øverste grønne blade af porrerne (gem dem til en suppe eller postej). Skyl porrerne grundigt mellem bladene. Bevar gerne rødderne på.

Pensl porrerne med olivenolie og læg dem i en bageform.

Sæt porrerne under grillen og grill dem helt sorte. Vend dem, til de er sorte på alle sider. Afkøl porrerne.

 

grillede-porrer-1

 

tatarsovs

tatarsovs

Lav tatarsovsen. Servér porrerne portionsvis drysset med karse og giv sovsen til.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *