Kirstenskaarup.dk

søndag

14

juli 2013

0

KOMMENTARER

grillede babyartiskokker

Skrevet af , Posted in forretter

små lækre “tidsler”

grillede babyartiskokker

8-12 babyartiskokker

1 citron

4 spsk olivenolie

et par spsk frisk mynte

6 fed hvidløg

 

Fjern de yderste blade fra artiskokkerne. Skær stænglerne i passende længde og skræl dem. Skær artiskokkerne i halve og gnid dem straks med citronsaft.

Læg artiskokkerne på en bageplade og pensl dem med olivenolie og citronsaft. Drys med myntebladene.

Skær hvidløgsfeddene i skiver og læg dem på. Drys med lidt salt.

Sæt artiskokkerne under grillen – eller grill dem over kul – til de er gyldne. Hold øje med dem, de skal ikke have mere end 3-4 minutter under grillen.

Disse små mundfulde er den rene fryd for smagsløgene! – De går som varmt brød …


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.