kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

gratinerede asparges med timian og rosenpeber

Skrevet af , Posted in hovedretter

gratinerede asparges med timian og rosenpeber


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

½ kg asparges, evt. både grønne og hvide

2 dl soja quisine eller anden fløde

100 g tør ost, evt. vegansk ost

1 spsk knust rosenpeber

1 dl krydderurter, fx timian, persille og purløg

 

Skræl hvide asparges. Læg aspargesene i et lavt ovnfast fad, evt. vekslende med hvide og grønne.

Drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Hæld fløden over aspargsene og drys med reven ost.


Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og gratinér aspargesene til de er gyldne på overfladen, 15-20 minutter.

 Drys med rosenpeber og friske krydderurter.

 Giv gerne en salat til med nye kartofler og et godt stykke brød.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *