Kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

gratinerede asparges med timian og rosenpeber

Skrevet af , Posted in hovedretter

gratinerede asparges med timian og rosenpeber


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

½ kg asparges, evt. både grønne og hvide

2 dl soja quisine eller anden fløde

100 g tør ost, evt. vegansk ost

1 spsk knust rosenpeber

1 dl krydderurter, fx timian, persille og purløg

 

Skræl hvide asparges. Læg aspargesene i et lavt ovnfast fad, evt. vekslende med hvide og grønne.

Drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Hæld fløden over aspargsene og drys med reven ost.


Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og gratinér aspargesene til de er gyldne på overfladen, 15-20 minutter.

 Drys med rosenpeber og friske krydderurter.

 Giv gerne en salat til med nye kartofler og et godt stykke brød.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.