Kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

græskarsuppe med dildkroner

Skrevet af , Posted in supper

græskarsuppe med dildkroner

_______________________________________________________________________________________________________________________________


3 skalotteløg

4 fed hvidløg

4 spsk avocado- eller olivenolie

200 g kartoffel

200 g selleri

400 g hokkaidogræskar

ca. 7 dl grøntsagsbouillon

4 dildkroner

ca. 3 dl havre- eller sojamælk

citronsaft

græskarkerner


Hak løg og hvidløg og svits dem i olien 3-4 minutter.

Skær de tre slags grøntsager i terninger og kom dem i gryden sammen med bouillonen og tre dildkroner.

Læg låg på gryden og lad suppen simre 10-15 minutter.

Tag dildkronerne op og purér suppen i blenderen.

Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt mælken. Tilsæt mælk og/eller bouillon til konsistensen er passende.

Varm suppen igennem og smag til med slat, peber og citronsaft.

Pynt suppen med lidt af den sidste dildkrone og servér.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.