Kirstenskaarup.dk

fredag

12

juli 2013

0

KOMMENTARER

fyldte tomater

Skrevet af , Posted in forretter

fyldte tomater


Hvis du alligevel har gang i ovnen så lav fyldte tomater som en lille forret eller frokostret.


Skær 2-3 tomater pr. person igennem og fjern nogle af kernerne. Sæt tomaterne på hovedet, så de kan afdryppe.

Lav et fyld (til 4 personer) af 4 fed hakket hvidløg, 2 spsk hakket skalotteløg, 1 bdt hakket persille, 1-2 dl god rasp, ca. 1/2 dl olivenolie.

Efter smag kan du også tilsætte frisk oregano, esdragon, timian etc.

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Kom fyldet i de halve tomater og sæt dem i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter. Du kan også langtidsbage dem ved 120 grader i en lille time.

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.