kirstenskaarup.dk

tirsdag

23

juli 2013

0

KOMMENTARER

fyldte squashblomster

Skrevet af , Posted in forretter

fyldte squashblomster

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

De fyldte squashblomster er en rigtig lille delikatesse, som nydes med anstand. Ikke mindst fordi det er svært at skaffe blomster nok, hvis man er mere end 2 personer.  Da opskrifterne her på bloggen alle er til 4 personer, er det også det, der gælder i opskriften.

Denne lille mundgodte er næsten for lille til at udgøre en forret – så servér den evt. som en lille appetizer sammen med et glas vin.


8-12 squashblomster

1 dl sojafløde (soja quisine) eller anden fløde

4 fed hakkede hvidløg

5 spsk hakkede mandler

5 spsk let mosede kikærter

2 spsk frisk basilikum (eller 1 tsk tørret)

rasp

avocado- eller olivenolie


Tag forsigtigt støvfangerne ud af blomsterne.

Rør fløden med hvidløg, mandler, kikærter og basilikum. Smag til med salt og peber. Rør 2-3 spsk rasp i massen og lad den stå en 10 minutters tid. Vurdér om der skal mere rasp eller væde i. Farsen skal være temmelig fast.

Fordel farsen i blomsterne og læg dem i en bageform.

Pensl blomsterne med olie og bag dem i en 200 grader varm ovn ca. 15 minutter.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *