kirstenskaarup.dk

fredag

12

juli 2013

0

KOMMENTARER

fyld til burgere

Skrevet af , Posted in frokostretter

fyld til burgere



burgere af godt brød smøres med

moset avocado

mayonnaise smagt til med sennep

svampecreme

hummus

jordnøddesmør

_______________________________________________________________________________________________________________

burgerne lægges sammen med

bønnefrikadeller eller andre plantefrikadeller (kartoffelfrikadeller, squashfrikadeller, linsefrikadeller etc.)

falafler (”kugler” af mosede kikærter)

skiver af svampepaté eller anden plantepostej/-paté

grillede skiver af aubergine

grillede peberfrugter

grillede skiver af squash

store grillede svampe

artiskokbunde

+ salat, tomat- og agurkeskiver, radiser, skivede oliven etc.


I helsekostbutikker kan du desuden købe forskellige former for plantebaserede burgere, “pølser” og mange slags smørepålæg.

_________________________________________________________________________________________________________________________


eksempler på kombination af burgere

1. brødet smøres med jordnøddesmør, og burgeren fyldes med grillet aubergine + grillede svampe + salatblade + tomat- og agurkeskiver

2. brødet smøres med moset avocado, og burgeren fyldes med en skive plantepaté eller en bønnefrikadelle + syltet agurk, et par løgringe, friske agurkeskiver og salatblade + evt. spirer

3. brødet smøres med pesto, og burgeren lægges sammen med flåede peberfrugter, en stor grillet svamp, agurkeskiver og salatblade


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *