kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

fennikel-tzatziki

Skrevet af , Posted in salater

fennikel-tzatziki

fennikeltzatziki.1

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

fennikelknold

.

Den græske salat, tzatziki, laves normalt med agurk, men her har jeg valgt fennikel, som er en god variant, når agurkerne ikke er i sæson.

.

2 dl mager yoghurt eller sojayoghurt

2 fed hvidløg

1 spsk fennikelfrø

1 spsk olivenolie

1 fennikelknold (ca. 200 g)

.

Sæt yoghurten til afdrypning i et klæde eller et kaffefilter.

Rør den afdryppede yoghurt med presset hvidløg, fennikelfrø og olie. Smag godt til med salt og peber.

Skær fennikelknolden i små terninger. Hak det grønne.

Rør fennikelen i yoghurten og drys med det grønne.

.

fennikeltzatziki

.

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *