kirstenskaarup.dk

torsdag

11

juli 2013

0

KOMMENTARER

dressinger

Skrevet af , Posted in salater


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

kokos-jordnøddedressing

Rør 2 spsk jordnøddesmør ud i 1 dl kokosmælk. Tilsæt et par spsk jordnøddeolie, presset hvidløg og evt. lidt chili og reven ingefær.

Smag til med tamari og drys gerne salaten med hakkede jordnødder.

Denne dressing er især god til kål- og kartoffelsalater.


citrondressing

Smag 3/4 dl olivenolie til med citronskal, reven citronskal og presset hvidløg.

Rør 1 bdt hakket persille i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. et par spsk vand.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


ingefær-korianderdressing

Rør 1 dl god olivenolie sammen med 2 spsk kryddereddike, 2 spsk citronsaft, 1 spsk tamari (sojasovs) og 2 spsk finthakket skalotteløg.

Tilsæt lidt finthakket chili efter smag.

Smag til med reven ingefær, salt og peber. Rør 1 bdt hakket koriander i dressingen.

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *