kirstenskaarup.dk

mandag

29

juli 2013

0

KOMMENTARER

chunky tomatsuppe

Skrevet af , Posted in supper

chunky tomatsuppe

__________________________________________________________________________________________________________________________________


 2 skalotteløg

4 fed hvidløg

2-3 stilke bladselleri

4 spsk avocado- eller olivenolie

½ kg tomater (eller 1 dåse)

7-8 dl grøntsagsbouillon

2 spsk tomatpasta

1 spsk tørret basilikum

citronsaft

frisk basilikum


Hak de to slags løg. Skær bladselleri og tomater i terninger.

Svits løg og bladselleri i olien, til løgene er klare.

Tilsæt tomater og bouillon (+ væden hvis du bruger dåsetomater) samt tomatpasta og basilikum.

Læg låg på gryden og lad suppen simre ca. 10 minutter. Tilsæt om nødvendigt mere bouillon.

Smag til med salt, peber, sukker og citronsaft.

Servér suppen med lidt frisk basilikum.


variationer

Du kan tilsætte suppen lidt hakket frisk chili (eller tørret) – og du kan smage til med kanel og/eller reven ingefær.



Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *