Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

mandag

26

december 2016

12

KOMMENTARER

chokolademousse med pistacienødder

Skrevet af , Posted in desserter, festmad, julemad, nytår

.

nytårsdesserten er sund og salig

Her er desserten, der er for god til at være sand: den cremede mousse er lækker, den er hurtig at lave – og den er sund! Tænk, at man kan smovse meget i masser af antioxidanter, vitaminer, mineraler og gode fedtstoffer. En rigtig god måde at gå ind i det nye år på.

.

chokolademousse

8 dadler

1/2 dl mandel- eller sojafløde

saft af 1 limefrugt

5 spsk kakao

1 moden men fast avocado

2 bananer

1 stang vanilje (kan udelades)

evt. pistacienødder

 

Hvis dadlerne er hårde, så læg dem i blød i vand nogle timer, evt. natten over.

Fjern evt. sten fra dadlerne og blend dem sammen med mandelfløde, limesaft og kakao.

Tilsæt avocadoen og bananerne og blend til massen er cremet.

Del vaniljestangen og skrab kernerne ud. Rør dem i cremen og smag til med kakao og evt. limesaft og/eller dadler.

Servér mousseen portionsvis og drys evt. med pistacienødder.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

12 Kommentarer

  1. dina Grevelund
  2. viveca
  3. Karen Buur
  4. Alice Elbek
  5. Bente Juhl
  6. Hanne Perez

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.