kirstenskaarup.dk

tirsdag

23

juli 2013

0

KOMMENTARER

champignon med hvidløgs/mandelfyld

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

champignon med hvidløgs/mandelfyld

_______________________________________________________________________________________________________________________________________


12 store champignon

2 forårsløg

8 fed hvidløg

4 spsk finthakkede mandler

1 bdt persille

4 spsk olivenolie



 

Fjern stokkene fra svampene og hak dem fint. Snit og hak løg og hvidløg. Hak persillen.

Bland de hakkede stokke godt med de to slags løg, mandlerne og persillen. Tilsæt et drys salt og peber og rør olien i. Smag til.

Pres fyldet ned i svampene og sæt dem i en bageform. Hæld lidt kogende vand i bunden af formen og sæt den i en 200 grader varm ovn 15- 20 minutter.

De fyldte champignon er en fin lille forret eller frokostret. Giv et godt stykke brød til.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *