kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

brune ris med kidney- og edamamebønner

Skrevet af , Posted in tilbehør

 

brune ris med kidney- og edamamebønner

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3 dl brune ris

3 dl kogte kidneybønner

2 dl bælgede edamamebønner (købes frosne i supermarkeder eller orientalske butikker)

½ bakke karse eller anden krydderurt

 

Kog risene i ½ l vand tilsat et drys salt. Kog risene 25-30 minutter og hold øje med at vandet ikke koger væk.

Tilsæt de to slags bønner til allersidst, så de blot bliver gennemvarme.

Vend karsen i og servér risen til en curryret, fx tomatcurry fra Cochin eller Meeras kartofler i spicy kokossovs.


tip

Du kan erstatte edamamebønner med friske grønne ærter.

Du kan drysse risene med ristede mandelflager og rosiner.



vegetarret, vegetaropskrift, veganeropskrift

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *