kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

broget rissalat

Skrevet af , Posted in salater

broget rissalat

________________________________________________________________________________________________________________________________


2 dl brune ris

1 gulerod

2 stilke bladselleri

1 bdt radiser

¼ agurk

1 håndfuld små spinatblade

50 g sorte nicoise oliven


dressing

4 spsk olivenolie

2 spsk riseddike eller frugteddike

2 fed hvidløg

1 håndfuld krydderurter, fx basilikum eller mynte


Kog risene i 4 ½ dl vand ca. 35 minutter. Al vandet skal være kogt væk. Drys med lidt salt og lad risene afkøle.

Skær guleroden i tændstikstore stykker. Skær bladselleri og radiser i skiver. Skær agurken i terninger og snit de grønne blade. Bland alle grøntsagerne sammen med de sorte oliven og de afkølede ris.

Rør en dressing af olie, eddike, presset hvidløg og fintsnittet krydderurt. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Vend rundt og servér.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *